• Houten Kerstparty XXL
  • Het eerste weekend van de kerstvakantie vier je dit jaar bij KVS! Dit jaar geen drie dagen opnames, maar we toveren het clubhuis van KVS wel weer een dag om tot Het Houten Huis. Zaterdag 23 december zullen er verschillende activiteiten zijn bij KVS voor jong en oud.

Op het programma in de Blinkerd:
    Training voor alle Kangoeroes
    Clinic voor de F, E en D
    Toernooi voor de C, B en A
    4 tegen 4 toernooi voor de senioren, recranten en niet spelende leden

Voor het 4 tegen 4 toernooi kan iedereen zich, zoals altijd, opgeven bij Ellen Jol of Jeroen van Dijk.

Na het 4 tegen 4 toernooi is er voor alle leden een kerstborrel in clubhuis ‘t Hokje en wordt de andere kant van het clubhuis omgetoverd in een bioscoopzaal voor de jeugd.

Daarna kun je bij KVS eten. We sluiten de avond af met een XXL Houten Huis Christmas Party! Voor degenen die de volgende ochtend (24 december) komen helpen opruimen wordt een kerstontbijt geregeld.

Zet zaterdag 23 december alvast in je agenda! Meer informatie volgt.

De organisatie van Het Houten Huis