• Oktoberfest
  • De laatste thuiswedstrijd van de eerste veldhelft gaan we afsluiten met een mooi feest in het clubhuis! Dit keer is het thema: Oktoberfest!

Er kan die dag ook een heerlijke maaltijd worden gegeten bij KVS, verzorgd door de mannen van 17.03! De keuze bestaat uit een schnitzelmenu of een braadworstmenu. Er is ook een kindermenu: broodje knakworst, patat en een ijsje.

Een kaartje voor het feest kost 7,50 euro. Een menu kost 10 euro. Een combikaartje is 17,50 euro. Een kindermenu is 5 euro.

Opgeven kan door het betreffende bedrag over te maken op NL10INGB0007364177 tnv R. Van Arkel. Vermeld daarbij je naam of de namen en of je voor het feest, eten of allebei opgeeft (inclusief het menu waarvoor je kiest).

Het gaat weer een hele gezellig KVS-avond worden, dus geef je snel op!

De feestcommissie