• De winnaar van de Kangoeroe-prijsvraag is bekend. De leukste naam werd ingezonden door Youri Nadorp. Vanaf nu heet de kangoeroe-mascotte GUP!

  Veel inzendingen
  We ontvingen maar liefst 30 originele namen voor onze nieuwe Kangoeroe. Jong en oud deden mee. 

  De jury bestond uit Anne van Arkel (hoofd Kangoeroe Klup), Peter den Heijer (ontwerper van de Kangoeroe-mascotte) en onze voorzitter Peter van der Zwan. Alle drie kregen de opdracht om een top 5 samen te stellen. Gup kwam in 2 van de 3 lijstjes als beste naar voren. Dus de winnaar was duidelijk.

  Hij heet Gup 
  Youri schreef als onderbouwing bij zijn inzending: “Misschien wat vreemd om een kangoeroe de naam van een klein visje te geven, maar uiteindelijk moeten alle peuters toch van KANGOEROE veranderen in SUPERVIS. Met de naam ''Kangoeroe klup'' komen we het KNKV tegemoet, met ''gup/guppie'' behouden we onze​ identiteit...”

  Prijs
  Youri ontvangt als winnaar natuurlijk eeuwige roem: de kangoeroe krijgt de door Youri verzonnen naam. En afgelopen zaterdag werd hij in het zonnetje gezet door Anne met een KVS-rugzak.

  Nummers 2 en 3 
  De nummers 2 en 3 willen we toch ook nog even noemen. Senna (C1) en James (F3) verzonnen de naam RENZ. De KVS kleuren zijn Rood en Zwart, en als je de kleuren afkort dan kom je op de naam.

  Frieda Völlmecke uit de F2 bedacht de naam MIK. Een lekker korte en krachtige naam en aanmoedigend om te scoren.

  Alle deelnemers bedankt en Gup veel plezier bij de Kangoeroe Klup!