• We hebben een nieuwe website. Nieuwe foto’s op de homepage en een andere rode kleur. Met een frisse blik keken we naar onze nieuwsvoorziening via de website. En naar de mogelijkheden die de korfbalbond ons geeft via Sportlink (het ledensysteem van de korfbalbond). En dit is het resultaat!

Vertrouwd

• Voor de herkenbaarheid is de menu-balk hetzelfde gebleven. Zo vind je al je informatie op de vertrouwde manier.

Veranderingen

• Bij teams zie je nu veel leuke extra informatie, zoals de countdown en statistieken.
    • De opstellingen voor de eerstvolgende wedstrijd vind je op een andere plek. Ze staan nu allemaal (senioren tot en met de F’jes) hier bij elkaar (“competitie/opstellingen”). Op deze pagina vind je naast de opstellingen ook de verzameltijd en –locatie, invallers en het adres waar de uitwedstrijd plaatsvindt. Én de telefoonnummers van de wedstrijdsecretariaten.
    • Onze welpen heten vanaf nu kangoeroes.

Zo overzichtelijk mogelijk

We hebben geprobeerd de website zo overzichtelijk mogelijk te maken voor alle leden. Mis je toch nog iets, heb je een idee of wil je lid worden van het webteam? Neem contact op met Annemieke de Mooij (06-34150167) of Jan de Roode (06-14619829).

Veel plezier op de nieuwe site!