• WELKOM BIJ KVS/GROENEVELD KEUKENS

  Korfbal Vereniging Scheveningen is de leukste, de grootste, de gezelligste en de beste korfbalclub van Den Haag en Scheveningen. Topkorfbal en plezier!

 • Korfbal en activiteiten voor iedereen

  KVS heeft teams en activiteiten voor alle leeftijden, van kangoeroes tot recreanten. De allerkleinsten kunnen bijvoorbeeld al vanaf 4 jaar meedoen met de kangoeroetraining op zaterdagochtend. Korfbal is een gemengde sport: jongens en meisjes spelen samen in één team. Bij KVS spelen en trainen verschillende nationaliteiten. De voertaal is Nederlands, maar de meeste trainers spreken ook Engels.

  Naast korfbaltrainingen (2x per week), wedstrijden (op zaterdag) en toernooien organiseren we veel sociale activiteiten. Voorbeelden zijn het KVS-jeugdkamp (de leukste week van het jaar), de 50+-soos, spelletjesavonden, het Cok Roos Kerstklaverjastoernooi en feesten.

 • Veld en zaal

  We spelen en trainen niet alleen buiten maar ook binnen in de zaal. We spelen 2 competities. In de maanden september, oktober, april en mei doen we dat op het KVS-veld aan de Cremerweg 2 (Westbroekpark). Van begin november tot ongeveer eind maart trainen en spelen we binnen. Sporthal de Blinkerd is onze thuishal, maar we trainen ook in andere sporthallen en gymzalen in Scheveningen.

 • Onze vereniging telt ruim 450 leden. Plezier en gezelligheid vinden wij belangrijk, evenals prestaties. Dat doen we samen. Met spelers, trainers, ouders, vrijwilligers, sponsoren en supporters.

  De vereniging bestaat geheel uit vrijwilligers. Als je lid wordt verwachten we ook dat je vrijwilligerstaken op je neemt.

  De lidmaatschapskosten zijn afhankelijk van leeftijd en niveau en schrijven we af in termijnen door middel van automatische incasso. De contributie vind je hier.

  AANMELDEN VOOR GRATIS PROEFTRAINING

 • Samen leren

  KVS wil graag de talenten ontwikkelen van alle kinderen. Jeugdspelers krijgen daarom allemaal 2 keer in de week trainen, op dezelfde velden en met dezelfde materialen. Eén keer in de week trainen ze gezamenlijk onder leiding van selectiespelers. Alle kinderen tot 12 jaar krijgen op deze manier dezelfde kansen en kunnen met en van elkaar leren.

  Gezamenlijke trainingen gebruiken we daarnaast voor overleg tussen de trainers en voor individuele ontwikkeling van de trainers.

 • Wij zijn trots op onze gezellige korfbalvereniging. Ons enthousiasme delen we ook graag met jou. Kom gerust eens langs in het Westbroekpark of in sporthal de Blinkerd.

  Wil je komen korfballen? Geef je dan hier op voor 3 gratis proeftrainingen.

  Direct aanmelden als lid kan natuurlijk ook! Klik hier.

  Heb je vragen over KVS of over korfbal, stuur dan een mail naar werving@kvskorfbal.nl.

  AANMELDEN ALS LID