• Vrolijk Watersport heeft aangegeven na het huidige seizoen te stoppen als hoofd- en naamsponsor van onze vereniging. Hiermee komt er een eind aan een langdurige, en bovenal prettige, samenwerking tussen Vrolijk Watersport en KVS.

De samenwerking startte meer dan tien jaar geleden als shirtsponsor van de selectie, en werd intensiever toen het toenmalige Maritiem Watersport vanaf het seizoen 2013-2014 ook hoofd- en naamsponsor werd van KVS. Het begon als een tweejarige overeenkomst, maar inmiddels spelen we al bijna tien jaar onze wedstrijden onder de naam KVS/Maritiem.

Wij zijn de directie van Vrolijk Watersport ontzettend veel dank verschuldigd voor de langdurige verbintenis. Zo’n lange samenwerking op sponsorgebied is uniek en dat maakt ons trots en dankbaar.

Voor het aankomende seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Bestuur KVS/Maritiem