• Vrijwilligers van het jaar

  Op vrijdag 21 juni vond de traditionele vrijwilligersavond plaats. Wij spraken tijdens deze avond onze dank en waardering uit voor al het werk dat de bijna 150 vrijwilligers voor onze vereniging, vaak zelfs week in week uit, verrichten.

  Ook tijdens deze editie van de vrijwilligersavond zetten we twee vrijwilligers in het zonnetje. Alie Kool was op de avond zelf aanwezig. Zij werd zo’n vijftig jaar geleden lid van onze vereniging. En eigenlijk is ze altijd verbonden gebleven aan KVS. Zo is Alie nog steeds vaak op KVS te vinden en steekt ze nog zeer regelmatig haar handen uit de mouwen op de 50+-soos. Alie is jarenlang trainster geweest van diverse junioren- en jeugdteams en al vele jaren richt ze zich als wedstrijdsecretaris met al haar energie op het compleet krijgen en het wel en wee van de A- en B-teams. Eerder deed ze dat voor de C- en D-teams.

  Sjaak hebben wij de volgende ochtend, voorafgaand aan het teamuitje van de A3, in het zonnetje gezet. Ook Sjaak is ongeveer 50 jaar geleden lid geworden van KVS en heeft een imposante trainerscarrière opgebouwd. Hij begon als trainer van jeugdteams en is zich daarna steeds meer gaan toespitsen op het geven van trainingen aan de breedtesport-seniorenteams. Wie heeft er geen trainen van Sjaak gehad? Het leuke is dat een deel van zijn oefenstof nog steeds wordt gebruikt. Vorig jaar keerde hij terug als trainer-coach van de A3, het team waar hij dit seizoen twee keer kampioen mee is geworden. Vorige maand gaf hij zijn laatste training.

  Als dank voor al hun werk voor KVS, over zo’n lange periode, hebben wij Alie en Sjaak gehuldigd tot vrijwilligers van het jaar 2024! 

  Bedankt!
  Wat fijn dat we dit seizoen op de inzet van zoveel vrijwilligers konden rekenen en wij hopen dat iedereen ook volgend seizoen beschikbaar is. 

  KVS blijft vrijwilligers nodig hebben om de vereniging ook volgend jaar draaiende te houden. Wij hebben nog enkele vacatures: https://www.kvskorfbal.nl/vacatures

  Bestuur KVS/Groeneveld Keukens