• Druk

  Een drukte van jewelste afgelopen zaterdagochtend: veel teams speelden thuis, meerdere teams speelden een kampioenswedstrijd en er lagen veel kampioenstaarten en medailles klaar. 

  In totaal zijn tot nu toe elf(!) teams kampioen geworden. Ons allerjongste team – de F5 – won overtuigend met maar liefst 13-2 en behaalde daarmee het kampioenschap; ontzettend leuk om te zien en tijdens de huldiging alleen maar blije en trotse gezichten!

  Sommige teams beleven een waar succesjaar en werden voor de tweede (5e, A3, D3, E1 en E2) of zelfs derde keer (het 4e) kampioen.

  B1

  Onze B1 wist na een superspannende slotfase – en met een hoop publiek! – een belangrijk gelijkspel uit het vuur te slepen. Daarmee werd KVS B1 kampioen en mag het aankomende zaterdag uitkomen op het landelijke eindtoernooi. Onze B1-spelers verdienen uiteraard een hoop support. Geef jezelf – uiterlijk woensdag – op voor de supportersbus en mis het niet!

  Taarten

  Afgelopen zaterdag ontbraken voor het eerst in lange tijd taarten van onze trouwe sponsor Banketbakkerij Bergenhenegouwen. Na bijna 30 jaar hebben Carla en Paul Bergenhenegouwen besloten om te stoppen met hun banketbakkerij op de Stevinstraat. Meer dan 15(!) jaar zijn zij als sponsor verbonden geweest aan onze vereniging; heel veel dank!

  Bbq

  Al met al heb ik genoten van een meer dan volle en geslaagde KVS-dag. De barbecue was andermaal een succes met meer dan 200(!) aanmeldingen. Bedankt, Ciska en Ellen, voor de algehele organisatie, en de mannen van 17.03 voor het wel en wee in en rondom de keuken. Ook het feest was geslaagd en goedbezocht en velen hadden de moeite genomen om op creatieve wijze voor de dag te komen; bedankt, feestcommissie!

  Wat staat er nog op het programma?

  Aanstaande zaterdag dus het eindtoernooi van de B1. Enkele teams spelen nog hun laatste competitiewedstrijd: de F1 en E4 (thuis) en de F4, E5, C4, B2 en D5 (uit). De E4 kan nog kampioen worden!

  Speciale aandacht ook nog voor het inleveren van de wedstrijdshirts op 18 of 19 juni, tussen 19 en 20 uur, zie dit bericht.

  Op 21 juni organiseren we de vrijwilligersavond, om iedereen te bedanken voor alle vrijwillige inzet gedurende het afgelopen jaar waar we als vereniging op draaien. Iedereen die zich dit seizoen heeft ingezet voor KVS is dus welkom; wees erbij! Later die avond speelt Nederland overigens tegen Frankrijk en die wedstrijd is in ons clubhuis te zien (dat geldt aankomende zondag ook voor Nederland-Polen om 15 uur).

  En uiteraard wordt – net als heel veel eerdere jaren – het korfbalseizoen afgesloten met de familiedag. De dag vindt plaats op 6 juli en is natuurlijk hét moment om met alle ouders van je team, vrienden of familieleden te laten zien wat eenieder zoal in huis heeft op korfbalgebied. Zie de berichtgeving op onze site en geef je op! Jill en Mirjam, succes met de organisatie!

  Vacatures

  Afgelopen zaterdag organiseerden we als bestuur de vacaturemarkt en dat heeft geleid tot de invulling van een aantal vacatures; heel veel dank hiervoor! We hebben er echter nog een hoop, zie deze pagina: https://www.kvskorfbal.nl/vacatures. Help ons om goed voorbereid richting het nieuwe seizoen te gaan en geef je op voor een van de vele leuke functies!

  Veel succes met de laatste trainingen en activiteiten van het seizoen!

  Peter van der Zwan, voorzitter
  petervdzwan@gmail.com