• KVS draait volledig op vrijwilligers, van het bestuur tot de trainers van de Kangoeroe Klup. Op verschillende vlakken binnen de vereniging kunnen wij nog wel wat extra hulp gebruiken. Lees de vacatures eens door en reageer! Alvast ontzettend bedankt!  

  Vacatures

  Leden voor het webteam 
  In het kort: KVS maakt gebruik van diverse media om te communiceren. Zo hebben we een eigen website, een facebookaccount, een Instagram-account, een YouTube kanaal en een Twitter kanaal. Om deze socials te voorzien van leuke en nuttige informatie zoeken we leden die het webteam versterken. Ben jij degene die dag en nacht met social media bezig is en vind je het leuk om dingen te posten? Doe het dan ook voor KVS en zorg dat we goed zichtbaar zijn en blijven. Leuke acties verzinnen, nieuwtjes plaatsen, een leuke video opnemen samen met het webteam ben jij hiervoor verantwoordelijk. We zoeken meerdere mensen, dus meld je gerust samen aan voor deze functie. 
  Aantal uur: wekelijks een aantal posts op sociale media en/of artikelen op de site plaatsen (1 à 2 uur per week). Geen vergaderingen.
  Informatie: Annemieke de Mooij (06-34150167)

  Leden voor de sponsorcommissie
  In het kort: Meehelpen met sponsors zoeken en afsluiten van nieuwe sponsorcontracten of contact houden met bestaande sponsors of het sponsoroverzicht actueel houden of organiseren van sponsorgerelateerde activiteiten.
  Aantal uur: 2 à 3 uur per maand. Vergadering 1x per 2 maanden.
  Informatie: Edwin Raats (06-50635649)

  Trainers/assistent-trainers
  In het kort: Het korfbalspel daar draait het om. Om alle teams ieder jaar weer van een goede trainer te voorzien blijkt steeds weer een uitdaging te zijn. Daarom zijn we doorlopend opzoek naar trainers of assistent-trainers. Lijkt het jou leuk om ook een team te trainen, mee te helpen of alleen te coachen? Geef je dan op! Deze teams kunnen nog hulp gebruiken: KVS B3: 1 vacature (met Bram) - KVS C4: 1 vacature (met Annemieke) - KVS E4: 1 vacature (met Pauline W.) - KVS E6: 1 vacature (met Robbert-Jan).
  Aantal uur: 1 of 2 trainingen per week en/of 1 wedstrijd per week.
  Informatie: Annemieke de Mooij (06-34150167)

  Leden wervingscommissie 
  In het kortOrganiseren van wervingsactiviteiten voor nieuwe KVS-jeugd in het voor- en najaar; aanmeldingen proeftrainingen beantwoorden en doorgeven; meedenken over nieuwe wervingsactiviteiten. Dit allemaal met als doel: met z’n allen zorgen voor een groeiende vereniging.
  Aantal uur: geconcentreerd in voorjaar. Dan: 2 à 4 uur per maand van januari t/m juni. 1 of 2 bijeenkomsten.
  Informatie: Peter van der Zwan (06-42813861)

  Gastvrouw/gastheer
  In het kort: Zorgen voor goede “landing” nieuwe KVS’ers en hun ouders op de club bijvoorbeeld tijdens (proef)trainingen. Gastheer/gastvrouw is lid van wervingscommissie.
  Aantal uur: welkom heten op trainingen. 2 à 4 uur per maand. Geen vergaderingen.
  Informatie: Peter van der Zwan (06-42813861)

  Leden kantinecommissie
  In het kort: Meedraaien binnen de kantinecommissie: meedenken over het reilen en zeilen van de kantine en bar (bv. onderhoud kantine en barbezetting). Op gezette tijden achter de bar staan en/of hulp bieden bij ingeplande kantinediensten (bv. coaching).
  Aantal uur: 2 à 4 uur per maand. Vergadering 1x per 2 maanden.
  Informatie: Edwin Raats (06-50635649)

  Bestuurslid Technische Zaken
  In het kort
  : Als bestuurslid TZ bezoek je de bestuursvergadering ( 8 per jaar) en doe je verslag van technische aangelegenheden. Je baseert dat verslag mede op informatie die je krijgt van topsport -, senioren - en jeugd commissie. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de club: hoe gaan we om met de jeugd, hoe willen we trainen en spelen, waar liggen de prioriteiten? Waar moeten we leden werven? Hoe kunnen we leden behouden? Hoe gaan we goed de toekomst in? Wat vinden spelers en ouders belangrijk? Je onderhoudt binnen de club contacten met de filmploeg, wedstrijdsecretariaten, jurytafel, schoolkorfbal, beach korfbal, hoofdtrainers en fysiotherapeuten. Buiten de club heb je incidentele contacten met het KNKV, management Blinkerd, Haagse Korfbal Dagen en WSDH (werkgever van onze sportcoördinator).
  Informatie: Peter van der Zwan (06-42813861)

  Voorzitter Topsport Commissie
  In het kort: Alle zaken rond KVS 1 en 2 en 3 en A1 regelen.
  Informatie: Ruben van Arkel (06-12508105)

  Contactpersoon kledingleverancier / kledingcommissie
  In het kortAls contactpersoon namens KVS heb je contact met onze kledingleverancier om allerlei zaken rondom de kleding en het bestellen/leveren van kleding. Dan gaat het bijvoorbeeld om het bestellen van shirts en andere kledingartikelen op bepaalde momenten. Je denkt mee over de nieuwe kledinglijn wanneer het contract van de huidige lijn afloopt. Je staat in contact met de sponsorcommissie.
  Aantal uur: 2 à 4 uur per maand.

  Informatie: Peter van der Zwan (06-42813861)

  Open sollicitatie
  In het kort: Staan er geen vacatures bij die jou op het lijf geschreven zijn of heb je een idee wat je graag binnen KVS zou willen aanpakken? Laat het dan weten. Samen kijken we hoe ook jij lekker aan de slag kan binnen de leukste vereniging van Scheveningen.
  Informatie: Sander van Houten (06-28025903)