• Update werkzaamheden Cremerweg

De wegwerkzaamheden rondom ons clubhuis vorderen gestaag: tot ons clubhuis is de Cremerweg inmiddels heringericht. Er wordt momenteel gewerkt aan de twee kruispunten richting de Wagenaarweg en de Haringkade.

Eind volgende week (rond 30 maart) is naar verwachting al het werk klaar. De werkzaamheden zijn daarmee sneller dan verwacht afgerond.

Bereikbaarheid tot en met volgende week

Er kan geparkeerd worden op de Cremerweg, namelijk vanaf de Nieuwe Parklaan tot aan het werkvak dat voor ons clubhuis begint.

Ook kunnen auto’s aanrijden via de Wagenaarweg. Aan het kruispunt wordt gewerkt, dus daar moet gekeerd worden.

Hoe zat het ook alweer?

De Cremerweg wordt ingericht als een 30 kilometerzone en wordt daarmee veiliger (minder hardrijders). Het asfalt wordt vervangen door klinkers, er komen 6 drempels op de Cremerweg en er komt meer groen. Ook de kruispunten worden aangepakt. Het aantal parkeerplekken op de Cremerweg neemt af, tot ongeveer 45. Meer informatie vind je via deze site van de gemeente.

Bestuur KVS/Groeneveld Keukens