• Let op: aanstaande zaterdag 8 januari is er een clinic van de selectie voor alle jeugdteams. Voor info zie dit bericht. Wees hierbij!

2Samen

2Samen (kinderopvang) gaat vanaf volgende week weer gebruikmaken van ons clubhuis. En Veld 1 van het kunstgrasveld. Dit betekent het volgende:

-       Op de momenten dat 2Samen aanwezig is – maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 – vragen we de KVS-teams om het terras en het clubhuis niet te betreden en dus het veld op te gaan via het trappetje rechts naast de gele prullenbak bij de entree van het terras.

-       Maak geen gebruik van Veld 1 (het veld dichtst bij ons clubhuis).

-       Maak gebruik van de toiletten in de kleedkamer.

Corona

-       Vanaf 11 januari mogen teams tot 20 uur (in plaats van 17 uur) trainen. Dit geldt voor de jeugd t/m 17 jaar. Als trainers hun trainingstijden aan willen passen, geven ze dit door aan Sander van Houten.

-       Er mogen op ons terrein nog steeds geen ouders/toeschouwers aanwezig zijn; houd buiten het hek de 1,5 meter in acht.

-       Op de persconferentie van volgende week horen we of we vanaf zaterdag 15 januari weer binnen mogen spelen. Als dat niet mag, stellen we voor om doordeweeks én op zaterdag op het veld te trainen.

Veel trainingsplezier!

Bestuur KVS/Maritiem