• Trainersbegeleiders: nieuwe trainers aanmoedigen en begeleiden

  Ook in 2024 gaan we door met het ondersteunen en opleiden van onze jeugdtrainers. We kennen al de trainersbijeenkomsten, de trainerspagina, de trainerscursus KT2 en de clinic 'De basis van het trainen geven'. Maar voor het nieuwe seizoen zoeken we ook weer trainersbegeleiders.

  Wij waarderen de inzet van onze huidige trainers enorm en hopen met deze ondersteuning het plezier in training geven te vergroten, trainers te ondersteunen bij hulpvragen en het trainerschap voor anderen aantrekkelijker te maken.

  Vacature trainersbegeleider
  Je gaat startende jeugdtrainers van KVS/|Groeneveld Keukens en trainers met een hulpvraag coachen in de praktijk, tijdens een training of een wedstrijd (afhankelijk van de behoefte van de trainer). De nadruk ligt daarbij op de pedagogische en didactische aspecten van het geven van een training/coachen (structureren, stimuleren, individuele aandacht en regie overdragen). Zo leren trainers wat goed gaat en wat beter kan. 

  Trainersbegeleiders zijn er om de trainers te helpen. Het resultaat is dat de trainers met meer voldoening en plezier hun trainers- en coachrol vervullen; en dat de sporters zich met plezier nog beter ontwikkelen, zowel op sportief als op sociaal gebied.

  Iets voor jou?
  Lijkt het jou leuk om onze trainers aan te moedigen en te ondersteunen? Vul dan het aanmeldformulier in.  

  De jeugdcommissie