• Supportersbus NK 1e klasse KVS B1

  Door het gelijkspel afgelopen zaterdag tegen IJsselvogels (7-7) is KVS B1 kampioen geworden in de 1e klasse en heeft daarmee een plek verdiend op het Nederlands kampioenschap. Wat een mooie prestatie!

  Samen met 7 andere teams zullen zij komende zaterdag 15 juni bij korfbalvereniging NRC ‘22 in Enschede spelen om de nationale titel. Jij kan bij dit mooie evenement als supporter aanwezig zijn! Er is een spelersbus en bij voldoende aanmeldingen een supportersbus. De kosten voor de supporters zijn 17,50 per persoon. Aanmeldingen worden toegekend op volgorde van binnenkomst.

  Opgeven, uiterlijk woensdag, doe je zo
  Stuur een mail naar: bus-nkb1@kvskorfbal.nl
  Zet in de mail: naam / namen van de personen die je wilt opgeven (max. 4) én het mobiele nummer waar het betaalverzoek naartoe kan worden gestuurd.

  Vertrek
  Vertrek van de supportersbus vanaf KVS (Cremerweg 2) is om 7.30 uur! Verzamelen is om 7.15 uur! Wees op tijd. Het toernooi wordt rond 10.15 uur geopend en eindigt rond 17.00 uur.
  Dresscode: rood en zwart

  Het toernooi wordt gespeeld bij korfbalvereniging NRC ‘22. Adres: Roessinghsbleekweg 30, Enschede.

  Gedragscode
  Bij dit jeugdtoernooi vindt een ingangscontrole plaats op alcoholhoudende drank en vuurwerk. Meegenomen alcoholische drank en vuurwerk worden ingenomen bij de ingang!
  Dus: kom in het rood-zwart, moedig aan, zing mee en zorg ervoor dat we ons netjes en sportief gedragen!

  Namens het bestuur,
  Sander van Houten