• Je kunt KVS op diverse manieren ondersteunen. Alle mogelijkheden staan hieronder.

  Indien gewenst lichten wij de verschillende sponsoropties graag in een gesprek toe en kijken wij samen wat de beste manier is om het maximale uit het sponsorschap van KVS te halen.

  Steun KVS en laat de Scheveningse jeugd sportief en mentaal groeien in een plezierige sfeer waarin sportiviteit, plezier, ambitie en respect centraal staan!

   

  SPONSOR WORDEN

 • ALLES OP EEN RIJTJE

  • Hoofd- en naamsponsor:
   Je bent de naamsponsor van heel KVS en shirtsponsor van de selectie. Hierover gaan we met elkaar in overleg.
  • Shirtsponsor:
   Een van de meest bekende vormen van sponsoring in de sportwereld is shirtreclame. Bij KVS speelt bijna ieder team in een gesponsord shirt. Bij de indeling van de sponsorshirts wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met een voorkeursteam. Wil je meerdere teams of bijvoorbeeld de gehele jeugd sponsoren? We denken graag met je mee!
  • Doeksponsor zaal en veld:
   KVS beschikt over een schitterend kunstgrasveld in het Westbroekpark in Scheveningen. Langs dat kunstgrasveld staan reclamedoeken van diverse sponsoren. De doeken plaatsen wij iedere speelzaterdag gedurende het veldseizoen en bij evenementen op het KVS-veld duidelijk zichtbaar. Tijdens de zaalcompetitie hangen de reclamedoeken in onze sporthal De Blinkerd. 
  • Korfsponsor:
   Bedrijfsnaam/logo op 4 korven op het veld en 2 korven in de zaal.
  • Websitesponsor:
   Het is mogelijk banners te plaatsen op de populaire website van KVS. Daarmee bereik je niet alleen het lokale publiek, maar ook de rest van korfballend Nederland. Zowel op de homepage als op andere veel gebruikte pagina's is er ruimte voor jouw banner. Mogelijkheden: banner in de sponsorslider op de homepage, een banner op een specifieke pagina, logo in sponsoroverzicht. Plaatsing is altijd inclusief link naar je bedrijfswebsite. 
  • Balsponsor:
   Als balsponsor sponsor je eenmalig de kosten van de bal waar KVS 1 mee speelt. De bedrijfsnaam/logo staat op de bal en vermelden wij in het programmaboekje (zaal) dat aan alle toeschouwers wordt uitgereikt. Tevens roepen wij de sponsor om bij het begin van de wedstrijd van KVS 1. 
  • Programmaboekjesponsor zaal
   Tijdens alle thuiswedstrijden in de zaal maken we een programmaboekje in full colour. De advertentiemogelijkheden zijn: 1/1, 1/2, 1/4 of 1/8 pagina. Zie hier een voobeeld: KVS-programmaboekje.
  • Evenementsponsor:
   Naast het competitieve gedeelte is er bij KVS ook veel ruimte voor activiteiten. Het hele jaar door organiseren we diverse evenementen voor iedereen op de vereniging, maar ook daarbuiten. Zo kent KVS bijvoorbeeld een familiedag, waarbij ouders en vrienden van leden ook een keer het korfbalspelletje kunnen proberen, het KVS-jeugdkamp, diverse toernooien, themafeesten, kaartavonden en het toernooi om de Haringbokaal van de recreanten.
   Het is mogelijk om deze evenementen te sponsoren. Dit kan op diverse manieren. Denk hierbij aan een naamverbintenis of het sponsoren van de prijzen of het drukwerk.
  • Livestreamsponsor
   Bedrijfslogo in beeld tijdens de livestream van KVS 1.
  • Vrienden van KVS:
   Iedereen die KVS een warm hart toedraagt, kan lid worden van de 'Vrienden van KVS'. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren. Ook bedrijven kunnen lid worden. Meer informatie vind je op pagina van de Vrienden van KVS

  Andere ideeën voor sponsoring zijn altijd welkom en zullen samen met het bestuur worden beoordeeld.

  Wij ondersteunen waar mogelijk alle sponsors via onze socialmediakanalen. 

  (* Op dit moment al voorzien