• KVS SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2023

  Op woensdag 12 april 2023 organiseren we bij KVS weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi is voor de groepen 3-4 en 5-6 van de basisscholen in de omgeving. Zij spelen mono-korfbal met hier en daar wat aangepaste regels. Vanaf 13:00 uur kunnen we kinderen op het veld verwachten en starten we om 13:30 uur met de eerste wedstrijden.

  Dit jaar ligt de organisatie voorlopig nog in mijn handen, maar ik kan daar veel hulp bij gebruiken. Gelukkig hebben al een aantal KVS-leden bij mij aangegeven te willen helpen.

  Waar ben ik naar op zoek:

  Ik zoek personen die met mij in een groepje willen sparren en die het leuk vinden om te helpen met de organisatie. Hierbij gaan we ook aan de slag met de schema's en houden we contact met de scholen, gemeente en andere korfbalverenigingen die ook een korfbaltoernooi organiseren.

  Wie lijkt het leuk om hierbij betrokken te zijn?

  Vanaf het opbouwen is 't Hokje open. Wie zou er willen helpen achter de bar?

  Wie zouden er (vanaf 12:30 uur) kunnen helpen met de opbouw van de velden?

  Voor de werving van nieuwe leden is deze dag natuurlijk ideaal! Ik zou graag een kraam willen met informatie en waar ouders wellicht hun kind direct kunnen aanmelden. Wie ziet zichzelf hier al staan?

  Met scheidsrechters verloopt het toernooi als een zonnetje. Ik heb al een aantal scheidsrechters, maar we hebben er meer nodig. Wie willen er komen scheidsen?

  De wedstrijdtafel is ook een belangrijke positie waar alle scores verwerkt worden en wedstrijden worden omgeroepen. Wie laat hier van zich horen?

  Voor de schaafwondjes en andere pijntjes is het wel fijn als we een E.H.B.O.-post hebben. Wie tovert er weer een lach op de gezichten?

  Wellicht kunnen we er een feestje van maken en kunnen we leuke muziek draaien. Ben jij onze DJ?

  Alle vrijwilligers van de dag mogen na het toernooi genieten van de spaghetti van Annenel. Wie zou Annenel daarbij willen helpen? Laat ook even weten of je mee wil eten (bij de opmerkingen kun je aangeven als we misschien ergens rekening mee moeten houden zoals allergieën).

  Help mee!
  Help je graag mee, vul dan dit formulier in. Bij de vakjes kun je er meerdere aanvinken. Alvast bedankt!

  De telefoonnummers gebruik ik voor de communicatie. Ik maak een app-groep aan waar iedereen dan in komt.

  Groet,
  Wijnand Post