• KVS SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2024

Op woensdag 10 april 2024 organiseren we bij KVS weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Het toernooi is voor de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 van de basisscholen in de omgeving. Vanaf 13:00 uur kunnen we kinderen op het veld verwachten en starten we om 13:30 uur met de eerste wedstrijden. Om 17:00 uur is het toernooi afgelopen.

Vorig jaar hadden we een nieuwe groep organisatoren bij KVS die na een paar keer samenkomen er een fantastisch toernooi van hebben gemaakt. Zij konden terugvallen op de ervaring van de vorige organisatoren en waren we op de dag zelf met zo'n 50 vrijwilligers actief. We ontvingen al heel veel positieve reacties! Super! Er staan nog een paar taken open. Helpen jullie mee?

Voor deze editie zijn we nog op zoek naar scheidsrechters.

Het is de traditie om met alle vrijwilligers de dag af te sluiten met een heerlijk bord spaghetti!

Help mee!
    Help je graag mee, vul dan het aanmeldformulier in. Bij de vakjes kun je er meerdere aanvinken. Alvast bedankt!

Groetjes,
    Wijnand Post

PS:
    Voor de proeftrainingen na het toernooi (vrijdag 12 & 19 april, 17 en 24 mei, 17.30 - 18.30 uur) zoeken we nog een paar vrijwilligers (informatie bij Annemieke de Mooij: 06-34150167).

- Trainer(s) op 24 mei (naast Anniek)
    - "Gastvrouw/man" op 12 mei en 24 mei (koffie en info nieuwe ouders)
    - Pannenkoekenbakkers op 24 mei