• Volgend seizoen is Patrick den Hertog de hoofdtrainer van KVS/Groeneveld Keukens. Hij volgt André Kuipers op, die eerder had aangegeven na twee seizoenen te stoppen. Patrick heeft veel ervaring als trainer-coach. Bij Meervogels won hij als trainer van de A1 in 2009 in Ahoy en coachte hij verschillende periodes Meervogels 1. Ook nu doet hij dat. Eerder was Patrick hoofdtrainer van DeetosSnel en KCR. Bij TOP was hij in de gloriejaren assistent van Jan Niebeek. 

    Patrick kijkt uit naar zijn komst naar Scheveningen: “Ik heb bij verschillende clubs mogen werken en heb altijd graag nog een keer hoofdtrainer van KVS willen worden. KVS is een grote en bruisende vereniging, met een duidelijke visie op de toekomst. Er staat een talentvolle groep, met voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Ik ga graag met deze groep en de club aan de slag om verder te groeien.”

    KVS is blij met de komst van Patrick. Topsportcoördinator Ruben van Arkel: “Met Patrick halen we een ervaren trainer binnen. In de gesprekken die we met Patrick hebben gevoerd werd bevestigd dat zijn aanpak goed aansluit bij de selectie. Onder leiding van Patrick willen we met de selectie een volgende stap maken, richting de top van de zaal-hoofdklasse.”

    Wij wensen Patrick veel succes!

    De topsportcommissie en het bestuur van KVS/Groeneveld Keukens