• Opzeggen lidmaatschap voor 15 mei 2024

Iedereen die volgend seizoen niet meer wil korfballen, wordt verzocht dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken. De TC is inmiddels begonnen met de teamindelingen voor het volgende seizoen. Aantallen spelers en speelsters zijn daarbij natuurlijk van belang.

Opzeggen, graag met vermelding van de reden, kan alleen per e-mail bij de ledenadministratie, secretariaat@kvskorfbal.nl. Doe dit zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 15 mei 2024. Afmelden bij de trainers/coaches of bij de TC geldt NIET als opzegging!

Te laat of onjuist afmelden kan er toe leiden dat wij bij aanvang van het nieuwe seizoen teams moeten terugtrekken en dat onze ledenadministratie bij de korfbalbond niet meer klopt. Dat kost onze vereniging bovendien veel geld.

Geef wijzigingen door!
    Nu we toch jullie aandacht hebben, vragen we jullie, om de administratie van KVS (weer) up-to-date te maken en te houden. Geef adreswijzigingen, nieuwe e-mailadressen en nieuwe telefoonnummers door. Dit kan via de KNKV-app. Hoe je dat doet lees je hier.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Corrie.

Corrie van Dijk
    Verhulstplein 14 J