• Hallo! Ik ben Nicole Soijer de moeder van Claire uit de E2. Claire is nu ruim 3 jaar lid bij KVS en heeft het super naar haar zin. Dus het werd tijd om wat leuks voor de club terug te doen!

  Ik werk als gastvrouw bij het Team Intro werkcafé. Je kunt in ons gezellige werkcafé komen flexwerken of een meeting organiseren.

  Je huurt bij ons een tafeltje of vergaderruimte per uur. Kom gezellig langs dan vertel ik je over de mogelijkheden en krijg je van mij een lekkere kop koffie!

  Team Intro
  Team Intro is als uitzendbureau gestart in 1988. Wij zijn na al die jaren nog steeds een echt Haags familiebedrijf. Inmiddels doen wij veel meer dan uitzenden en regelen wij elke dag met veel plezier alles rondom flexibel werken voor heel veel medewerkers en relaties in de regio van Den Haag en Rotterdam. Wij doen dingen graag heel goed. Houden van eenvoud, de vrijheid van flexibel werken en zijn dol op doeners. Wij zijn nieuwsgierig en luisteren graag naar wie je bent, wat je kan en wat je wil.  Wij zijn altijd onszelf. Zeggen eerlijk wat wij wel en niet kunnen, en doen gewoon wat wij beloven. Wij geloven dat geluk en succes meer is dan werken en geld verdienen maar dat het vooral gaat over doen wat je leuk vindt en goed zorgen voor mensen en je omgeving.

  Afgelopen zomervakantie was Team Intro medesponsor van het schuimfeest en de bonte avond op het KVS-kamp. Ook zul je ons reclamebord zien langs het veld of in de Blinkerd. Ook zijn we bezig shirtsponsor te worden van Claire’s team.

  Contactgegevens
  Dr lelykade 3d, 2583 CL Scheveningen
  T 070-2192300
  E nicole@teamintro.nl
  W https://www.teamintro.nl/