• Nieuwe kledinglijn: passessies

  Het contract van onze huidige kledinglijn loopt aan het eind van het seizoen af. Daarom stappen we voor de hele vereniging (dus alle teams) vanaf het nieuwe seizoen over op een nieuwe lijn. En dus speelt iedereen vanaf het nieuwe seizoen in een ander wedstrijdshirt. Wij hebben besloten om de samenwerking met Adidas via Korfbalshop.nl voort te zetten. Meer informatie en hoe alles eruit gaat zien volgt later. 

  Omdat de maatvoering van de nieuwe kleding iets afwijkt van de huidige, organiseren we op woensdag 31 mei en zaterdag 3 juni pas-sessies in ons clubhuis. Zo kunnen wij alle maten van de wedstrijdshirts goed doorgeven. Voor de jongens/heren passen we ook de broekjes (rokjes volgen later).

  Schema

  - Woensdag 31 mei: vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. Seniorenteams 4 t/m 8 en recreanten voorafgaand aan hun training.

  - Zaterdag 3 juni: vanaf 9 uur ’s ochtends tot 14 uur. KVS E4, F2, F5 ná hun wedstrijd; alle overige teams vóór hun wedstrijd.

  Speel je geen wedstrijd op zaterdag, dan kun je dus op een van beide momenten terecht. Dat geldt natuurlijk ook voor onze nieuwe leden.

  Trainingspak kopen tegen gereduceerd tarief

  De clubshop zal opnieuw ingericht worden. Leden van KVS ontvangen een korting van 10% bij een rechtstreekse bestelling bij Korfbalshop.nl (op producten uit de KVS-clubshop).

  Op beide dagen (31 mei en 3 juni) kun je voor een gereduceerd tarief alvast een nieuw trainingspak kopen.

  We zien je graag op 31 mei of 3 juni.

   

  Kledingcommissie en bestuur KVS/Groeneveld Keukens