• Nieuwe aanpak activiteiten voor A-, B- en C-jeugd

  Het afgelopen seizoen zijn er door de Jeugd-Activiteitencommissie (AC) weer veel activiteiten georganiseerd voor de A-jeugd t/m de kangoeroejeugd. Vanuit de A, B en C-jeugd was de animo op veel initiatieven van de AC duidelijk minder groot. Toch kwamen er bij ons regelmatig signalen binnen dat er voor deze leeftijdsgroepen (te) weinig werd georganiseerd.

  Met ingang van het volgende korfbalseizoen zullen we de activiteiten voor de A-, B-, en C-jeugd anders gaan organiseren.

  Een aantal van deze (ABC) activiteiten blijft nog wel het initiatief van de Jeugd-AC. Voor de C-jeugd zijn dat een Bingoavond, Schaatsen en een Valentijns-disco. Voor de A en B zijn dat Schaatsen en een Valentijns-disco.

  Voor het komend seizoen kunnen de A-, B- en C-groepen zelf ideeën/voorstellen bij de AC en (via onderstaand emailadres) aanleveren. Die ideeën/voorstellen zullen wel namens de hele leeftijdsgroep moeten worden ingediend (dus, bijvoorbeeld, een idee voor de A-jeugd moet worden aangeleverd met vertegenwoordigers uit alle A-teams). De AC zal dan met de betreffende groep overleggen en kijken naar de haalbaarheid hiervan (b.v. financieel). Op die manier hopen wij de A-, B- en C-groepen beter te kunnen bedienen in het aanbod van activiteiten.

  We horen graag van jullie,

  Namens de AC,
  Henk Schaap
  schaap.henk@outlook.com