• Nieuw: koffiemokken van HBK! ☕️
    Jullie hebben ze natuurlijk al zien staan of misschien zelfs al een keer gebruikt (of afgewassen 😉). De 150 nieuwe koffiemokken in onze kantine! Ze zijn gesponsord door HBK fiscalisten, accountants & expat consultants.

Sinds januari zijn er strengere regels rond het gebruik van wegwerpbekers en daarbij wil KVS natuurlijk een zo duurzaam mogelijk clubhuis en sportterrein realiseren.

Herman de Jong is sinds kort partner bij HBK en draagt KVS een warm hart toe.

150 koffiemokken dus, maar dat is nog niet alles. HBK bestaat 25 jaar en daarom verschijnt hun logo dit jubileumjaar binnenkort ook op een sponsordoek langs de lijn én hebben ze een verrassing in petto bij één van de komende twee thuiswedstrijden.

Bedankt voor jullie steun HBK!

De kantine- en sponsorcommissie