• De afgelopen jaren spelen we met steeds meer jeugdteams competitie. Daar zijn we heel erg blij mee, maar ook de komende jaren willen we deze stabiele basis graag behouden en het liefst doorgroeien.

  Misschien lukt het ons dan wel – met jouw hulp! – om richting de 500 leden te gaan!

  Neem je vrienden mee naar de training!
  Korfballen is super leuk om te doen. Vertel het daarom aan iedereen! Help mee om kinderen kennis te laten maken met onze gezellige vereniging! Neem een vriend(in), klasgenoot, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje een paar keer mee naar jouw training of naar een proeftraining op vrijdag en wie weet wil hij/zij wel lid worden.

  Maak iemand lid en ontvang een cadeaubon of rugzak!
  Jouw goede werk belonen we natuurlijk graag. Wie vóór 1 juni lid iemand lid maakt van KVS, ontvangt een cadeaubon van de Intertoys van 10 euro of een mooie rode KVS-rugzak! Het nieuwe lid kan in het aanmeldformulier aangeven dat hij of zij lid is gemaakt door jou, of je kunt ons een berichtje sturen (werving@kvskorfbal.nl).

  Proeftrainen en pannenkoeken
  We organiseren in mei ook nog twee proeftrainingen op de vrijdagmiddag. Deze zijn voor alle leeftijden. Dat doen we op 12 en 26 mei. Je kunt dan zelf ook meedoen. Kom langs om 17 uur op ons veld! En… op 26 mei zijn er pannenkoeken!

  Kinderen die een proefles willen meedoen kunnen zich aanmelden via www.kvskorfbal.nl/proeftrainen.

  Aanmelden als KVS-lid voor 1 juni
  Als de trainingen bevallen, vragen we iedereen om lid te worden vóór 1 juni. Want dan zijn je vrienden en vriendinnen verzekerd van een plekje in een team volgend jaar. Aanmelden als KVS-lid gaat online via dit formulier.

  Wil je meer weten over de gratis proeftrainingen? Lees hier verder!

  Groeten van de wervingscommissie.