• Maatschappelijke korfbalstage

  Leuke kans voor jeugdtrainers, enthousiaste sportstudenten en ambitieuze korfbalfanaten. Ben jij tussen de 16 en 27? Dan is dit iets voor jou. Je ontwikkelt je skills, je helpt KVS en je krijgt een beloningspakket, met daarin onder andere een paar Mizuno-schoenen, een KNKV T-shirt en een JBL-box. Ook maak je kans op andere gave prijzen. 

  Wat is het?
  Het KNKV ontwikkelde het Next Generation Korfbaltrainer-traject, dat is een maatschappelijke diensttijd-traject (MDT) waar lesgeven centraal staat.

  Je gaat met ondersteuning van je vereniging en het KNKV aan de slag met het geven van korfballessen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar oud. Tijdens deze lessen maken kinderen kennis met korfbal en worden ze zich bewust van de gendergelijkheid die aan korfbal verbonden is. Het doel is om kinderen te enthousiasmeren lid te worden van een korfbalvereniging.

  Het traject bestaat uit 30 uur, waarin er natuurlijk lessen worden voorbereid en gegeven op scholen en/of bso’s. Ook verzorg je twee vervolgtrainingen op de vereniging. Je krijgt ondersteuning van professionals via clinics en workshops. 

  Meer informatie over dit deze korfbalstage vind je op de KNKV-website.