• Vrijdagavond 1 juli 2022 organisseren wij een familieavond bij KVS.

Helaas zitten de zaterdagen in juni helemaal vol, dus hebben wij dit evenement verschoven naar vrijdagavond.

Familietoernooi
    Voor de nieuw gekomen ouders even een kleine uitleg. Dit toernooi is in eerste instantie begonnen als een toernooi, waar de ouders van spelende leden één keer per jaar zelf mochten laten zien hoe zij nu konden korfballen.

Aan de kant staan, fanatiek zijn en roepen is heel gemakkelijk, maar om zelf die bal in de korf te knallen en je aan de korfbal regels houden is een heel ander verhaal.

In de loop van de jaren is dit toernooi uitgegroeid tot een heus familie-evenement, waar nog steeds ouders van een team aan kunnen deelnemen, maar ook hele families, voetbalteams, recreanten, zakelijke teams en noem maar op wat je nog meer kunt verzinnen.

Ook dit jaar is de inschrijving vrij, maar er is een aantal restricties aangebracht en wel: dat er in een opgegeven team niet meer dan 2 nu nog spelende leden uit de selectie, van welke vereniging dan ook, mogen zitten. Minimumleeftijd voor meedoen is 15 jaar.

Als dit onverhoopt voor de opgave van een team problemen oplevert, is het natuurlijk altijd mogelijk om dit met ons te bespreken.

Natuurlijk wordt er in de avond weer een lekker visje gebakken.

Datum: 1 juli
    Aanvang 19:00
    Verzamelen 18:30

De teams kunnen zich op geven bij Jeroen van Dijk 0624667300, Annenel 0610078268 of Ellen Jol 0628073874.