• Moedig het 1e aan naar de overwinning! Let's go Supervissen. Trommel al je teamgenoten op en verzamel toeters, klappers en ratels. We zien jullie daar!

KVS 1 behaalde 3 punten uit de laatste 2 wedstrijden (winst in Groningen en afgelopen zaterdag een gelijkspel) maar staat nog wel onder de degradatiestreep: een 7e plek.

Aanstaande zaterdag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen AVO (nr. 8 in de poule) op het programma. Wij roepen iedereen op om naar de Blinkerd te komen. Moedig onze spelers positief aan naar de overwinning! De wedstrijd start om 19.00 uur; het voorstellen van beide teams al eerder, dus wees op tijd.

Later deze week is hier ook het programmaboekje inclusief voorbeschouwing te vinden.

KVS 2
    Voorafgaand aan KVS 1 speelt het 2e. Ook het 2e (8e plek in de poule) speelt een belangrijke wedstrijd tegen de nr. 9 Oost-Arnhem. Aanvang wedstrijd: 17.30 uur.

Oplopen
    De D1 loopt op met het eerste.

Toto
    Je kunt zaterdag ook weer inzetten op de uitslag. Waag een gokje! De opbrengst gaat naar het KVS-kamp.