• KNKV-APP: ALTIJD OP DE HOOGTE!

  Wil jij niets missen over jouw wedstrijden, vrijwilligerstaken, clubnieuws en alle andere wedstrijden? Gebruik dan de KNKV-app wedstrijdzaken.

  Deze kun je eenvoudig downloaden op elke smartphone. 

  Registreren als speler of ouder
  Voor het gebruik van deze app moet je je eenmalig registreren. DOE DIT MET EEN MAILADRES DAT BIJ ONS BEKEND IS! Na registratie ontvang je op het opgegeven e-mailadres een e-mail met daarin een activatielink. Na het activeren kun je inloggen in de app, waar je specifieke info over je eigen team, het team van je kind en informatie over onze vereniging ziet. We kunnen je dan op de hoogte houden van de laatste berichten en je weet precies wanneer jij of je kind(eren) moet(en) spelen.

  Is jouw mailadres niet bekend bij ons (dat zul je zien tijdens de registratie), stuur je mailadres dan naar de ledenadministratie: secretariaat@kvskorfbal.nl. Als ouder klik je op de melding "Ga verder als toeschouwer/ouder" tijdens het inloggen. Merk je dat je vervolgens niet gekoppeld bent aan het team van je kind(eren), laat het ons weten.

  Wij koppelen het mailadres dan aan jouw account waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de app.

  Downloaden
  App store: KNKV app IOS downloaden
  Android: KNKV app Google downloaden

  Meer informatie
  Je vindt alle informatie over deze app en veelgestelde vragen op de website van van Sportlink.

 • KORTE UITLEG KNKV-APP

  Het hoofdmenu open je door linksboven op de drie streepjes te klikken.

  Persoonlijk

  Home
  Hier zie je de headlines van de nieuwsberichten van onze website voorbijkomen. Ook zie je hier de nieuwsberichten van het KNKV (de korfbalbond). Je ziet ook andere meldingen die van belang zijn, bijvoorbeeld berichten die we via de app naar iedereen toesturen. 

  Programma
  Hier zie je je eigen (oefen)wedstrijden (de teams waar je aan gekoppeld bent), de wedstrijden van je kind(eren) en je vrijwilligerstaken (bardienst, scheidsrechter, etc.). Via het filter bovenin kun je aangeven welk programma je wilt zien. Via het agenda-symbool rechtsboven kun je je persoonlijke programma koppelen met je agenda van bijvoorbeeld je telefoon.
  Je kunt op een wedstrijd klikken voor meer informatie (bijvoorbeeld het adres, op welk veld je speelt of wie de scheidsrechter is) of om naar het digitale wedstrijdformulier te gaan om een wedstrijd vast te leggen (voor scheidsrechters/coaches/teamouders).

  Uitslagen en Stand
  Uitslagen en standen van de teams waar je aan gekoppeld bent.

  Vrijwilligerstaken
  Hier verander je niets aan; dit menu-item gebruiken we niet.

  Favorieten

  Hier staan de clubs en teams die je als Favoriet hebt aangemerkt (zie hieronder). 

  Voor elk team kun je het programma van dat team koppelen aan je agenda van bijvoorbeeld je telefoon. Je klikt rechtsboven in Programma op het agenda-symbool, waarna je op Stuur link klikt en instructies ontvang je via de mail.

  Club

  Hier staat KVS/Groeneveld Keukens. Hier vind je het volledige clubprogramma (alle teams), alle clubactiviteiten (bv. BBQ’s, toernooien) en de uitslagen van alle teams.

  Ook vind je hier alle teams op een rijtje. Let op: elk team heeft een Veld- en een Zaal-variant.

  Als je op een team klikt, zie je hier alle informatie van het team (volledige programma, poule-stand, etc.). Via het filter bovenin kun je aangeven welke poule je wilt zien. 

  Via de ster rechtsboven kun je een team als Favoriet aanmerken en verschijnt het team in het hoofdmenu onder Favorieten.

  Instellingen

  Je kunt hier een aantal persoonlijke gegevens wijzigen, zie https://www.kvskorfbal.nl/wijzigen-lidmaatschap.