• KNKV-APP: ALTIJD OP DE HOOGTE!

Wil jij niets missen over jouw wedstrijden, vrijwilligerstaken, clubnieuws en alle andere wedstrijden? Gebruik dan de KNKV-app wedstrijdzaken.

Deze kun je eenvoudig downloaden op elke smartphone.

Registreren
    Voor het gebruik van deze app moet je je eenmalig registreren. DOE DIT MET EEN MAILADRES DAT BIJ ONS BEKEND IS! Indien je dat doet, zie je specifieke info over je eigen team en onze vereniging. We kunnen je dan op de hoogte houden van de laatste berichten en je weet precies wanneer je moet spelen.

Is jouw mailadres niet bekend bij ons (dat zul je zien tijdens de registratie), stuur deze dan door naar de ledenadministratie:  secretariaat@kvskorfbal.nl.

Wij koppelen deze dan aan jouw account waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de app.

Downloaden
    App store: KNKV app IOS downloaden
    Android: KNKV app Google downloaden

Meer informatie
    Je vindt alle informatie over deze app en veelgestelde vragen op de website van van Sportlink.