• Job Ammerlaan trainer KVS 2 - staf selectie compleet

  Volgend seizoen keert Job Ammerlaan terug als trainer-coach van KVS/Groeneveld Keukens 2. Vorig seizoen vervulde hij die rol ook al. Maaike Merx zal evenals de afgelopen seizoenen ook deel uitmaken van de selectiestaf en onder andere Job ondersteunen als assistent trainer-coach van KVS 2.

  Lennart Bron en Ruben van Arkel, die dit seizoen insprongen om KVS 2 te trainen en coachen, dragen die taak volgend seizoen dus over. Ruben gaat aankomend jaar door als assistent-trainer van KVS 1 en in die rol hoofdtrainer Patrick den Hertog ondersteunen.

  Theo Rouffaer stopt na acht seizoenen trouwe dienst als fysiotherapeut van de selectie. Volgend seizoen zal de verzorging van de selectie in handen zijn van Han Poortvliet. Hij was de afgelopen jaren actief als verzorger bij de selectie van Fortuna. Annabel Rog maakt ook volgend jaar als fysieke trainster deel uit van de selectiestaf. 

  Jeroen van Dijk is, net als heel veel voorgaande seizoenen, ook volgend jaar teammanager. Sander Peters wordt in zijn rol als teammanager van KVS 2 opgevolgd door Simone de Groot. 

  Lennart, Sander en Theo, veel dank voor al jullie goede werk!

  Job, Han en Simone, welkom (terug)!

  Wij zijn erg blij met deze invulling voor volgend seizoen en wensen staf en selectie veel succes. 

  De topsportcommissie en het bestuur van KVS/Groeneveld Keukens