• Schrijf je uiterlijk 31 maart 2024 in voor een kantinedienst

  Tijdens de veldcompetitie moet er voldoende barbezetting zijn in ons clubhuis. Afspraak is dat alle spelende leden uit de senioren en de A en ouders van spelende leden van de B t/m de F zichzelf inschrijven voor een kantinedienst op een zaterdag. Het gaat om 1 bardienst per seizoen per kind. Heb je de 1e helft van het veldseizoen al een bardienst gedraaid dan mag je uiteraard je ook nog inschrijven voor een bardienst in de 2e helft van het veldseizoen. Als je in de 1e helft van het veldseizoen nog geen bardienst heb gedraaid dan ben je verplicht om je hiervoor in de 2e helft van het veldseizoen in te schrijven. De 2e helft van de veldcompetitie start op 6 april 2024. Daarom vragen wij je zo spoedig mogelijk in te schrijven, zodat er voldoende mensen achter de bar staan. Je kunt je vanaf nu inschrijven tot en met zondag 31 maart 2024. Als er op 1 april 2024 nog vrije plekken in het rooster zitten, verdelen we deze plekken onder degene die nog geen bardienst hebben gedraaid. Afzeggen is dan niet meer mogelijk, wel (zelf) onderling ruilen.

  Inschrijven via de KNKV-app

  Je kunt je alleen nog maar inschrijven voor een bardienst via de KNKV-app. Als je hier nog geen gebruik van maakt, kijk dan op onderstaande link:

  KNKV-app | KVS Korfbal

  Spelende leden uit de senioren en de A moeten zich met hun eigen naam inschrijven. Ouders van spelende leden van de B t/m de F moeten zich inschrijven met de naam van de zoon of dochter voor wie je een bardienst draait.

  Om je in te schrijven voor een bardienst ga je als volgt te werk:

  -      Open de app van het KNKV en zorg dat je ingelogd bent voor de juiste persoon.

  -      Ga naar het menu (druk op de 3 streepjes).

  -      Selecteer ‘Programma’.

  -      Zoek een bardienst die je wilt draaien en selecteer deze.

  -      Selecteer vervolgens de ‘+’ om jezelf voor een bardienst op te geven.

  -      Vervolgens krijg je een pop-up waarin gevraagd wordt of je het zeker weet, selecteer ‘ok’.

  -      Je hebt je nu ingeschreven voor een bardienst.

  Het is niet mogelijk om je bardienst af te zeggen. Je kunt je bardienst wel ruilen. Dat kan in de KNKV-app tijdens de inschrijvingsperiode. Tijdens deze periode blijven alle diensten in de app staan.

  Als dit niet lukt kun je mailen naar kantineroosterkvs@gmail.com of bellen met Henk Schaap (0644464794).

  Kuisdiensten

  Het rooster voor de kuisdiensten (voor senioren- en A-teams) staat ook op de site, zie onderstaande link:

  KUISDIENST | KVS Korfbal