• Huisregels en afspraken Blinkerd

  In de Blinkerd gelden de volgende huisregels en afspraken:

  - Straatschoenen. Straatschoeisel in de zaal is verboden. De zaal alleen betreden met sportschoenen. Zo houden we de vloer netjes.

  - Geen glaswerk/eten. In de sporthal (zowel zaal, tribune als kantine) geen etenswaren en glaswerk zelf meenemen.

  - Opruimen. Graag aandacht voor het opruimen van al het materiaal na je training/wedstrijd: palen op de kar, korven ophangen aan de beugels en platen netjes op de grond. Zie de foto’s hieronder. Belangrijk: het materiaalhok is geen opbergplek voor de ballentassen.

  - Kleedkamers open/leeg. Op zaterdagochtend zijn de kleedkamers om 8.45 uur open. Een half uur na de laatste training/wedstrijd moeten de kleedkamers leeg zijn.

  - Zaal. In de zaal zelf zijn alleen spelers, begeleiders/coaches, zaalcommissaris en de mensen van de jurytafel. Warmlopen gebeurt boven.

  - Zaal betreden. Op trainingsdagen de zaal pas betreden wanneer we de zaal gehuurd hebben en op tijd verlaten voor het volgende team / de volgende huurder.

  - Omkleden. Omkleden alleen in de kleedkamers, niet in de zaal. Op zaterdagen zijn de 2 kleedkamers in de achterste gang voor KVS en de 2 kleedkamers in de voorste gang voor de gasten.

  - Spullen. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers. Plaats tassen in de zaal zo dicht mogelijk tegen de muur om overlast te beperken.

  - Fietsen. Fietsen aan de zijkant (rechts) neerzetten en niet voor de deur van de Blinkerd. Als er geen plek meer is aan de zijkant, dan in elk geval de in-/uitgang vrijhouden. Zo houden we de entree vrij van fietsen (ook in geval van calamiteiten).