• Afgelopen woensdag t/m vrijdag vond vanuit het clubhuis de live-uitzending van Het Houten Huis (HHH) plaats. Drie dagen (en deels nachten) lang muziek, sterke verhalen, een bingo, live-optredens, een sponsorloop en veel meer! Wij vonden het in een woord fantastisch! Wat deden er veel leden mee met alle acties, wat zijn we toch een gezellige club met zijn allen en wat is er veel geld opgehaald! We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan HHH, ook door te kijken en/of donaties te doen, hartelijk danken! We zijn nu nog even aan het nagenieten en kijken stiekem alweer een beetje naar volgend jaar. Dan hopelijk met een echt feest waar KVS niet alleen digitaal kan samenkomen.

Voor wat betreft het opgehaalde geldbedrag geldt dat dit inmiddels is opgelopen tot € 7.500! Er komt nog steeds geld binnen. Heb jij ook genoten van HHH en wil je een donatie doen? Dat kan via deze LINK

Geen genoeg van de KVS top100 gekregen? Kijk op de spotify lijst HHH top 100

Zou je nog een HHH trui of HHH mok willen bestellen? Dat kan, stuur dan een mail naar hhh@kvskorfbal.nl

Tot volgend jaar! De organisatie van HHH