• Beste KVS’ers,

Er staan nog een paar leuke vrijwilligers-vacatures open! Wie helpt er mee?

Activiteitencommissie
    Voor onze vereniging is het erg belangrijk dat er geregeld leuke activiteiten worden georganiseerd voor al onze jeugd. Denk aan sinterklaas, Halloween, disco, bowlen, schaatsen, maar eigenlijk is er van alles mogelijk. We zoeken mensen voor onze jeugd-activiteitencommissie om een aantal activiteiten dit seizoen te organiseren. Wie vindt het leuk om hier een steentje aan bij te dragen en zo onze jeugd een mooi seizoen te laten beleven? Je kunt je uiteraard ook met een aantal personen tegelijk opgeven, zodat we het werk wat meer kunnen verdelen.

Sponsorcommissie, webteam, …
    Ook voor andere taken zoeken we nog vrijwilligers, zoals voor onze sponsorcommissie, ons webteam, een contactpersoon voor onze kledingleverancier, een voorzitter van de topsportcommissie en trainers.

Zie deze link voor een overzicht van onze vacatures en bij wie je je kunt aanmelden: https://www.kvskorfbal.nl/vacatures.

Wie helpt ons om alles rond te krijgen voor dit seizoen?

Bestuur KVS/Groeneveld Keukens
    Peter, Sander, Corrie, Dick, Edwin en Laura