• Voor het negende jaar op rij doet KVS weer mee met de Grote Clubactie, net als meer dan 5.000 andere clubs. Na het succes van de afgelopen jaren en vorig jaar een recordopbrengst van maar liefst € 3.866,-!!, willen we dat dit jaar natuurlijk evenaren of zelfs verbeteren. En dat het geld goed besteed wordt, kun je zien aan de doelen van de afgelopen jaren. Een nieuw dak, LED-verlichting op het veld en diverse jeugdactiviteiten werden mede door de opbrengst van de Grote Clubactie gefinancierd. En afgelopen jaar werd de materiaalberging opnieuw ingericht met voor elk jeugdteam een locker voor de materialen. 

  Start: zaterdag 24 september!

  Doel 2022: Jeugdactiviteiten en korfbalmaterialen

  Eerdere doelen:
  2016: 1e deel voor de dakvervanging
  2017: 2e deel voor de dakvervanging
  2018: jeugdactiviteiten
  2019: korfbalmaterialen en jeugdactiviteiten
  2020: vervanging containers en led-verlichting
  2021: inrichten materiaalberging en jeugdactiviteiten

  Hoe gaat de verkoop in z’n werk? 
  De verkoop van loten (eenmalige machtigingen van € 3,- per stuk) of met een QR code!!, gebeurt door de jeugdleden van de Kangoeroes, F, E, D en C. De beste verkopers krijgen een prijs; daarover hieronder meer. Loten krijg je op zaterdag of tijdens de training van de coördinator van jouw team en kun je verkopen aan je ouders, ooms, tantes, opa, oma, buren enz enz. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje weer in bij jouw coördinator (voor de herfstvakantie!, 16 oktober).

  Prijzen voor de lotenverkopers:
  25-loten actie: kinderen die 25 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een Grote Clubactie medaille. En bij meer dan 40 verkochte loten word je aangemeld voor een prijzenwedstrijd.

  Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd met gave prijzen voor jou en voor jouw team 
  1. De beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen en…….
  2. Alle verkopers die 20 loten of meer verkopen mogen in de zaal oplopen met KVS/Groeneveld Keukens 1 en……..
  3. Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt (hoogste gemiddelde per speler) krijgt een training of coaching van een wedstrijd door Youri Nadorp en Jill Buytelaar, spelers van KVS 1.

  De trekking van de Grote Clubactie Prijzen (winkans is maar liefst 1 op 10!!) is op 6 december !!!  

  Doe mee en steun KVS!

  Sander van Houten