• Familiedag zaterdag 6 juli

Het is bijna weer zover! Op zaterdag 6 juli a.s. is het tijd voor de gezellige KVS-familiedag!

Ook dit jaar zijn er een hoop nieuwe leden gestart bij KVS, dus voor alle ‘nieuwe’ ouders een korte uitleg over deze dag.

Familietoernooi
    Dit toernooi is in eerste instantie begonnen als een toernooi, waar de ouders van spelende leden één keer per jaar zelf in het veld mogen staan. De afgelopen jaren is dit toernooi uitgegroeid tot een groot familie-evenement, waar niet alleen de ouders van spelende leden mogen korfballen, maar ook hele families, zakelijke teams, voetbalteams, recreanten en nog veel meer!

Twee poules: een competitie- en een recreatiepoule
    Dit jaar willen wij het net iets anders gaan doen dan de voorgaande jaren. Als er genoeg aanmeldingen zijn, dan willen wij met twee verschillende poules gaan werken, een competitie- en een recreatiepoule (per poule minimaal 4 teams). Meld bij de inschrijving van jouw team in welke poule jullie willen spelen.

1. Competitiepoule: bijvoorbeeld een familie of vriendengroep met veel korfbalervaring, die naast de gezelligheid ook voor de winst gaan.
    2. Recreatiepoule: bijvoorbeeld een groep ouders zonder korfbalervaring.

Iedereen kan een team inschrijven, maar er zijn twee restricties: in één team zitten niet meer dan 2 nu nog spelende leden uit de selectie en de minimumleeftijd is 15 jaar.

De verwachting is dat het toernooi rond 12.00 uur van start zal gaan en ook aan de kinderen wordt gedacht (meer info volgt binnenkort).

Uiteraard worden er ook weer lekkere visjes gebakken!

Bardienst/ wedstrijd fluiten
    Vind je het leuk om een bardienst te draaien of een wedstrijdje te fluiten, dan kan je je uiteraard ook aanmelden!

Meld je aan!
    Je kan je opgeven bij Jill Buytelaar (06-14909159) of Mirjam van der Kooij (06-43999291).

Tot dan!
    Jill & Mirjam