• Zaterdag speelde KVS/Groeneveld Keukens 8 voor het eerst in de nieuwe shirts met daarop het logo van De Kleine Chefs. Eigenaresse Harmony Groeneveld, is de dochter van onze hoofdsponsor en is dol op het maken van toetjes en koekjes.

  "Ik ben thuis een bedrijfje begonnen, eerst verkocht ik alleen desserts, met speciale acties, kerstdesserts, Pasen, Halloween, maar nu verkoop ik ook boxen met koekjes. Ik doe dit eigenlijk alleen, maar vaak helpt mijn moeder ook mee."

   Waarom sponsor je KVS?
  "Omdat mijn vader hoofdsponsor is en mijn moeder de F’jes sponsort wilde ik ook graag wat sponsoren. Ook omdat ik best vaak bij KVS ben, bij de bingo, of bij de barbecue, bij de avondfeesten, en bij de wedstrijden van KVS 1, 2 en 8. Ik ben vrienden geworden met spelers uit het achtste en we kunnen heel goed met elkaar om gaan. Ze vroegen mijn vader om hen te sponsoren, maar mijn vader is natuurlijk al hoofdsponsor, dus vroegen ze mij."

  Mijn slogan is: De Kleine Chefs: Voor een grande finale! 

  Bestellen
  Bestellen kan altijd via Facebook. Op mijn facebookpagina heb ik elke keer leuke acties.  https://www.facebook.com/DeKleineChefs

  Welkom Harmony!

  Contactgegevens
  Zwaardstraat 43
  2584 TN  Den Haag
  06 20 55 18 82
  E Dekleinechefs2020@gmail.com
  W https://www.dekleinechefs.nl