• Vanaf maandag 17 januari gaan we weer de zaal in. Alleen trainen; wedstrijden tegen andere clubs zijn nog niet toegestaan.

18+
    - Er mag zonder regels getraind worden, ook door 18+‘ers (dus geen tweetallen, geen eindtijden, etc.).

Publiek en ouders
    - Publiek en ouders mogen de Blinkerd niet in; alleen spelers en trainers.
    - Omdat ouders en toeschouwers de Blinkerd niet in mogen, vragen we iedereen om hun kind(eren) voor de training af te zetten en na de training weer op te halen.
    - Het verzoek aan alle trainers is om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om de kinderen in de zaal op te vangen.

QR-code
    - De QR-code is weer verplicht. De gemeente controleert bij de ingang. Om misverstanden en discussies te voorkomen vragen we iedereen van 18+, dus ook de vrijwilligers, om mee te doen aan deze controle van QR-code + legitimatie.

- Vrijwilligers die hieraan niet mee willen of kunnen doen vragen wij om zich eenmalig te melden via Sander (06-28025903), Dick (06-20442842) of Peter (06-42813861). Zij worden dan op een lijst gezet zodat zij bij de controle bekend zijn en dus naar binnen mogen.

Mondkapje
    - Mondkapjes zijn in de Blinkerd verplicht voor sporters vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten.

We zijn blij dat we weer de zaal in mogen en hopen dat de volgende versoepeling ook het spelen van competitiewedstrijden voor de hele vereniging inhoudt.

Bestuur KVS/Maritiem