• Beste speler/ouder/verzorger,
  Kies voor KORFBAL – Week/Veld (3e optie) als je je als spelend lid (jeugd/senior) aanmeldt. Recreanten kiezen voor KORFBAL - Recreant/Veld.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij KVS/Maritiem is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen KVS/Maritiem kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNKV?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van KVS/Maritiem wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van KVS/Maritiem en de KNKV goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe KVS/Maritiem en de KNKV omgaan met persoonsgegevens.

 • Machtiging
  Iedereen die korfbalt en traint bij KVS betaalt contributie. De contributie is verschuldigd vanaf de eerste dag van de volgende maand na de aanmelding en wordt per kwartaal geïnd via automatische incasso. Door invulling van dit formulier machtig je KVS de verschuldigde contributie automatisch te incasseren.

  Vrijwilligerstaken
  Om de kantine tijdens de veldcompetitie optimaal te bezetten vragen wij leden en ouders om een bardienst te draaien. Dit geldt voor alle junioren (A), alle senioren (18+) en ouders van jeugdleden. Senioren en A-spelers die geen trainen geven of op andere wijze actief zijn binnen de vereniging worden ook aangewezen voor het fluiten van wedstrijden en het toezicht houden als zaalcommissaris.

  Pasfoto
  Voor je digitale spelerspas hebben we een digitale pasfoto nodig. Stuur deze tegelijk met je aanmelding naar: secretariaat@kvskorfbal.nl.