• Deze maand startte Anniek Bouwman als nieuwe sportcoördinator vanuit WSDH (Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag). Zij is in deze rol de opvolger van André Kuipers. Anniek gaat ons ondersteunen bij de jeugdopleiding en maatschappelijk verwantwoord verenigen. Naast haar werk studeert ze aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en hoopt zich binnenkort ‘eerstegraads leraar lichamelijke opvoeding’ te noemen.

Anniek stelt zichzelf even voor: "De meesten zullen mij misschien kennen als speler of coach bij KVS. Sinds kort werk ik ook bij de organisatie WSDH als 'sportcoördinator korfbal'. Hiervoor geef ik korfballessen op scholen en ondersteun ik Haagse verenigingen, waaronder KVS. Waar ik mij bij KVS op ga focussen is de trainersbegeleiding, ledenwerving, ledenbehoud en maatschappelijk verantwoord verenigen. Dat betekent bijvoorbeeld het organiseren van een KT2-cursus voor nieuwe trainers en de club ondersteunen waar dat nodig is. Achter de schermen denk ik mee met de club over nieuwe mogelijkheden of oplossingen. Ik heb onwijs veel zin om met deze nieuwe uitdaging aan de slag te gaan. Ben je trainer of coach en heb je vragen, kun je me altijd op het veld even aanspreken en denk ik graag met je mee."

Welkom en succes Anniek!