• Aankomende week spelen slechts twee KVS-teams een competitiewedstrijd; beide wedstrijden zijn thuiswedstrijden. Aankomende woensdag speelt KVS/Groeneveld Keukens 7 tegen ONDO 5 (aanvang: 20 uur). Wees er woensdag bij om het 7e aan te moedigen!

En aankomende zaterdag om 15.30 uur: KVS/Groeneveld Keukens 1 – SDO/Fiable 1.

Het is de tweede competitiewedstrijd van KVS 1 in de promotie-degradatiepoule van de Ereklasse. In Zoetermeer won KVS vorige week met 17-10 van De Meervogels. SDO verloor hun eerste wedstrijd van Groen Geel.

Eindigt KVS 1 op plek 1 of 2, dan spelen we ook volgend seizoen in de hoogste klasse op het veld; eindigt KVS 1 op plek 3 of 4, dan resteert degradatie naar de Hoofdklasse.

Kom zaterdag dus naar het Cas van Dijk-park!

Balsponsor

De balsponsor aankomende zaterdag is: Machiel den Heijer.

Graag tot dan!

Bestuur KVS/Groeneveld Keukens