• Beste leden,

Aanstaande maandag 30 januari zal de tweede termijn van de contributies geïncasseerd worden. De jaarcontributie wordt dit seizoen in 4 termijnen geïncasseerd, in oktober, januari, maart en mei.

Voor leden die nog geen incasso hebben, geldt dat zij vóór woensdag 1 februari de eerste twee termijnen zelfstandig overgemaakt moeten hebben naar NL04INGB0003602625 t.n.v. Christelijke Korfbalvereniging Scheveningen.

Om de contributiebedragen te bekijken, klik je hier.

Ooievaarspas
    Voor leden die gebruikt maken van de Ooievaarspas, geldt dat zij deze bij de penningmeester moeten scannen om te kunnen profiteren van deze korting op de contributie. Hiervoor kun je per mail of telefoon contact op nemen, zie onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
    Laura Dijkhuizen, penningmeester KVS/Groeneveld Keukens
    Penningmeester.kvs@gmail.com / +316 2125 1950

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Dear members,

Next Monday, January 30, the second direct debit of the contributions will be collected. The annual contribution will be collected in 4 installments this season, in October, January, March and May.

For members who do not (yet) have a direct debit set up, they must have transferred the first two installments manually before Wednesday, January 31th to NL04INGB0003602625 in the name of Christelijke Korfbalvereniging Scheveningen.

To view the contribution amounts, click here.

Ooievaarspas
    Members with an Ooievaarspas must scan it with the treasurer in order to take advantage of this discount. To arrange this, you can contact us by e-mail or telephone; see the contact information below.

With kind regards,
    Laura Dijkhuizen, treasurer KVS/Groeneveld Keukens