• Beste leden,

Aanstaande maandag 27 juni zal de vierde en tevens laatste termijn van de contributies geïncasseerd worden. Voor leden die geen incasso hebben, geldt dat zij vóór maandag 27 juni de volledige jaarcontributie zelfstandig overgemaakt moeten hebben naar NL04INGB0003602625 t.n.v. Christelijke Korfbalvereniging Scheveningen.

Om de contributiebedragen te bekijken, klik je hier.

Ooievaarspas

Voor leden die gebruikt maken van de Ooievaarspas, geldt dat zij deze bij de penningmeester moeten scannen om te kunnen profiteren van deze korting op de contributie. Hiervoor kun je per mail of telefoon contact op nemen, zie onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
    Laura Dijkhuizen, penningmeester KVS/Maritiem
    Penningmeester.kvs@gmail.com / +316 2125 1950

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Dear members,

Next Monday, June 27th, the fourth and last direct debit of the contributions will be collected. For members who do not (yet) have a direct debit set up, they must have transferred the installment manually before Monday, June 27th to NL04INGB0003602625 in the name of Christelijke Korfbalvereniging Scheveningen.

To view the contribution amounts, click here

Ooievaarspas

Members with an Ooievaarspas must scan it with the treasurer in order to take advantage of this discount. To arrange this, you can contact us by e-mail or telephone; see the contact information below.

With kind regards,
    Laura Dijkhuizen, treasurer KVS/Maritiem