• TOP winnaar Dagvisser Haringbokaal

  Afgelopen vrijdagavond vond de 26e editie van de Dagvisser Haringbokaal plaats. Maar liefst 8 clubs en 10 teams deden mee aan dit traditionele recreantentoernooi aan de Cremerweg, waarbij KVS en Achilles elk twee teams afvaardigden. Vanaf een uur of zes druppelden de eerste KVS’ers en tegenstanders binnen. Zij maakten zich klaar voor een toernooi van 12 rondes en om 19 uur klonk het fluitsignaal voor de eerste ronde.

  Het werd een mooie avond op het Cas van Dijk-park, uiteraard geholpen door de heerlijke temperaturen. Er werd op sportieve wijze gekorfbald en menig toeschouwer was op het toernooi afgekomen. TOP/IAA fresh (uit Sassenheim) en KVS/Groeneveld Keukens wonnen al hun poulewedstrijden en kwamen daarom tegenover elkaar te staan in de finale. TOP was een maatje te groot voor KVS en werd daarmee winnaar van de 26e editie. Op de derde plek eindigde Vriendenschaar (Hardinxveld-Giessendam), voor Avanti (Pijnacker). MIA, de winnaar van vorig jaar, werd vierde (gedeeld met Achilles).

  Voor elk team stond een schaal heerlijke haring klaar van restaurant de Dagvisser. De schalen werden dit jaar door maar liefst twee Scheveningse vrouwen overhandigd. Er werd uiteraard nog gezellig nageborreld op het terras. Wij bedanken iedereen die ook deze editie weer tot een succes heeft gemaakt: de barmedewerkers, scheidsrechters, wedstrijdtafel, muziektafel, EHBO-tafel, fotograaf, de Scheveningse vrouwen en Annenel en Ellen. En uiteraard alle deelnemende teams; we zien jullie heel graag volgend jaar weer! 

  De foto’s zijn hier te vinden: https://www.flickr.com/photos/kvskorfbal/albums/72177720311078459

  De eindstand van de 26e editie van de Dagvisser Haringbokaal:

  1. TOP/IAA fresh

  2. KVS/Groeneveld Keukens A

  3. Vriendenschaar

  4. Avanti/Post Makelaardij

  5. MIA

  6. Achilles B

  7. KVS/Groeneveld Keukens B

  8. Die Haghe

  9. Achilles A

  10. Lynx